Solceller - Producér din egen strøm

El-Teknik Nord har også specialiseret sig i at projektere og montere solceller. Efter solcelle-boomet i 2012 har vi tilsluttet over 100 solcelleanlæg, hvilket har givet os en bred erfaring i projektering og montering.

Solcelleanlæg er i 2013, stadig meget interessant for private, med en tilbagebetalingstid på ca. 10år, er forrentningen af hver investeret krone, noget større end alm. bankrenter.

For virksomheder er der ganske god fornuft i investeringen. Med en kWh pris på 1,30kr, som sælges til nettet, og en max. kapacitet på 100kwp og 400kwp ved egen transformerstation, er der store muligheder for en rigtig god forretning.

Står også du og overvejer et solcelleanlæg, hjælper El-Teknik Nord dig på vej med rådgivning, projektering og montering, så dit anlæg passer til dine forhold.

Et solcelleanlæg er naturligvis miljøvenlig, og forsynes fra den største energikilde overhovedet, solen. Et solcelleanlæg fra El-Teknik Nord har en kort tilbagebetalingstid og vil have en lang levetid. Selv når det er overskyet, og dagene er korte, producere også dit solcelleanlæg strøm.

Kontakt os for en vejledende samtale.

Vi finder løsningen.......

Kvalitet
& Tryghed
El-TeknikNord
er autoriseret af sikkerhedsstyrrelsen til at udføre installationer i hele Danmark

Kontakt os her

Har du noget på hjertet,
så skriv en mail eller giv et kald.
Jeg svarer som regel
inden for 1 arbejdsdag.

Vi finder løsningen...

El-Teknik Nord
Bispensgade 26
9800 Hjørring
Tlf: 98 92 99 99
Mail:
henrik@eltekniknord.dk


Find os på facebook

El-Teknik Nord er på Facebook og her kan du finde den nyeste information fra energibranchen.